Länkar

Hemsidor jag uppskattar


Ratebeer
den, enligt mig optimala "ratingsidan", inte nödvändigtvis för att "rejta" utan främst på grund av en stor databas med omfattande statistik, "intressanta" (roliga) foruminlägg och förhållandevis pålitliga topplistor.
Fatkoll
sidan som gör att du slipper gå ut i onödan eller enkelt visar vägen ifrån det ena goda fatölet till det andra. Användarbaserat och användarvänligt för kontinuerliga uppdateringar av vad som finns på fat nära dig.
Systembevakningsagenten
håll koll på systembolagets ölnyheter, direkt, enkelt och smidigt (inte minst i jämförelse med systembolagets egna hemsida.)
Beerpulse
amerikansk sida med ett enkelt och väluppdaterat nyhetsflöde.
Beersweden forum
aktivt svenskt ölforum (främst svenskt.)
Beerticker
väluppdaterade danskorienterade ölnyheter som i utsträckningen påverkar oss svenskar, om inte för att det är nära till Köpenhamn så för att mycket danska öl och danska samarbetsbrygder letar sig hit via svenska importörer.
Freshbeeronly
en bra sida i strävan efter färsk öl med information om främst amerikanska bryggeriers buteljeringskoder, tapp och bäst-före-datum.
Iglaset
svensk "ratingsida" med trivsam layout och enkelt system för att snabbt sätta poäng på och således lättare komma ihåg diverse dryckesupplevelser samt få rekommendationer på nya.
Sveriges Bryggradio
om man vill lyssna på öl, kanske samtidigt som man dricker ett par.