Kontakt

Allmänt

Har du önskningar kring öl jag borde skriva om, tips på länkar till bra ölrelaterade hemsidor eller förslag på ett samarbete så tveka inte att lämna en kommentar i ett av mina inlägg eller e-posta till: andersandale@gmail.com


Hembrygder och produktprover

Oavsett om du är hembryggare ute efter feedback på din senaste skapelse eller om du är en väletablerad importör så erbjuder jag följande två tjänster:

- Publik recension:
precis vad det låter som, du/ni skickar produktprover/brygder och jag publicerar inom kort min recension, alltid med konstruktiv kritik i den mån produkten/brygden gör det möjligt (baserat på dess syfte, information och inriktning.)
- Privat feedback:
ett alternativ för produkter/brygder i utvecklings eller förfiningsstadiet. du/ni skickar produktprover/brygder och jag skriver, likt ovanstående en recension med ännu lite större fokus på konstruktiv kritik, förslag på eventuella justeringar, idéer kring marknadsföring mm.
Dock med den stora skillnaden att jag/ni/du aldrig, oavsett vad jag tycker publicerar min text utan istället svarar dig/er privat, via e-post.

Ange val av "tjänst", förslagsvis som ämne i ett elektroniskt brev till andersandale@gmail.com så svarar jag därefter med uppgifter.
I övrigt rekommenderar jag alltid att skicka med information i så omfattande skala som möjligt, oavsett om du heter Carlsberg, något "däremellan" eller nanobryggeriet Otto Persson.

Notera! Om inget specifikt anges så skriver jag en publik recension.
Notera! Jag garanterar ärlighet, av typen som varar längst.