fredag 22 januari 2010

Livet är gött.

Ölbutikken idag vilket = ett par flaskor Speedway Stout. Nu dricks Founders Breakfast Stout tillsammans med en överbliven bit Gruyere, livet är gött!

Ville bara säga det, fredagar är sköna.

14 kommentarer:

Weine sa...

JA!! eller NEJ!! vill inte missa Speedway Stout som jag sett fram emot sedan jag började höra att den skulle dyka upp på Ölbutikken. Får bli en snabb resa ner inom kort!

Gött Anders.

ricke sa...

Jag ser att du ändrat inställning om att inte ha bilder på dig själv på bloggen ;)

Christer sa...

Gottigt! Har fortarande inte riktigt bestämt mig om jag ska skippa DIPA-festival för Speedway och BA Speedway på fat på City Beer i San Francisco, har aldrig provat nån av dem. Founders är riktigt god!

Verkar på ditt foto som att du åldrats en hel del på kort tid :-)

andersand sa...

Skynda ner Weine så tar vi en öl också!

Ricke o Christer: Det är faktiskt inte jag utan bara någon random trevlig kille jag hittade när jag googlade "skön fredag" ;) Jag skulle aldrig vara så välrakad för övrigt..

Oh just det ja Christer, snacka om jobbigt val där ;) Det enda som talar emot Alesmith o chocklad är ju att ölen faktiskt finns på flaska, missar du Imperial/Dubbel IPA festivalen helt på grund av Alesmith ölen så hade jag nog valt humle just därför (BA Speedway kommer ju för övrigt buteljeras igen.) Lär finnas många fräsha humlebomber som du aldrig fått/får prova annars på DIPA festivalen.. Men ja.. Jobbigt val..

Marc Schuterman sa...

Låter härligt Anders!

En glädjande nyhet till nuvarande och blivande fans av Founders Breakfast Stout är att den kommer som tillfällig nyhet på Systembolaget den 15 mars (1 680 fl)!

Även 240 fl Hoppin' Frog Barrel Aged BORIS kommer samtidigt.

Och om någon vill privatimportera Speedway Stout (eller Horny Devil) flaskvis kan vi lösa det också!

Trevlig helg!

Marc Schuterman
Brill & Co

andersand sa...

Grymma nyheter Marc! Ser fram emot att se de båda på systemets hyllor! Speedway lär ej bli svårsåld, Horny Devil däremot.. (synd att vi inte fick mer Old Numbskull eller Wee heavy istället..)

ricke sa...

Marc: Låter ju kanonbra! Både BA Boris och Founders Breakfast Stout är förstklassig öl. Du råkar inte ha en ungefärlig prisuppgift på privatimport av Speedway stout?

Weine sa...

Oj Marc! Ser fram emot Founders Breakfast Stout och BA BORIS på bolaget och du har precis fått in den första förfrågan på privatimport av Speedway + lite till.

Väntar spänt på svar!

Weine sa...

Christer: Jag hade kört på DIPA-festivalen.

Man kan ju snacka om dålig tajmning i SF denna kväll. Det måste finnas bättre kvällar att ha Speedway på fat än just då DIPA-festivalen startar.

Niggze sa...

Ingen Dupont Avec les Bons Voeux igår kwäll ;)?

dempa sa...

Gött Marc!!!

Markus sa...

Schysst Marc, jag och min bror har slängt iväg en privatimportsförfrågan på Speedway Stout!

/Markus

andersand sa...

Niklas: Jodå, sögs ner hyfsat lätt!

Marc sa...

@Ricke: Speedway Stouten landar på 225 kr per flaska.

@Anders: Hur var Avec les Bon Voeux nu? Har ett par flaskor kvar som jag funderar på när de är "klara".